Hoe werkt Bomenbezorgd to Business

Bomenbezorgd to Business is er voor groenprofessionals, waarbij je alles op één plek kunt vinden om jouw klanten gemakkelijk te bedienen. Je krijgt een vast kortingspercentage op de adviesprijs en kan op factuur betalen. Terwijl je bij de klant in de tuin staat, kan je ons assortiment bekijken met jouw prijzen en de adviesprijs, en direct een bestelling plaatsen. Er staat daarnaast altijd een vast aanspreekpunt klaar om je vragen te beantwoorden. We bezorgen gratis met onze eigen transportdienst en kunnen ook het aanplanten voor je uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere klussen. 

Account registreren
Bij Bomenbezorgd to Business registreer je eenvoudig een zakelijk account. Zodra je een bevestigingsmail hebt ontvangen dat je account is goedgekeurd, kan je een wachtwoord aanmaken en aan de slag!

Zoek je gewenste producten
Ons assortiment vind je op Bomenbezorgd to Business. Onder je gekozen categorie vind je alle producten die beschikbaar zijn. Hier kun je zowel de inkoop- als adviesprijzen bekijken. Daarnaast zie je hier ook extra opties, zoals de ‘aanplantservice’. Als je hiervoor kiest, zorgen wij ervoor dat de bestelling door ons wordt aangeplant.

Kun je een bepaald product niet vinden? Klik dan op de knop ‘Product niet gevonden’ en geef zo duidelijk mogelijk aan om welk product het gaat. Op deze manier voeg je een alternatief product toe waarvoor je een offerte kunt aanvragen. 

Mijn account
In mijn account vind je jouw projecten, openstaande offertes, bestellingen die in behandeling zijn, afgeronde bestellingen en kan je jouw accountgegevens aanpassen. 

Projecten aanmaken
Kies een categorie waarin je geïnteresseerd bent. Zoek vervolgens het gewenste product en kies de juiste maat. Nadat je het product hebt gekozen, samen met eventuele extra opties, kun je een project aanmaken. Je kan ook producten toevoegen aan meerdere projecten. 

Wil je het product aan je klant laten zien? Dat kan! Deel dan de link die onder het product staat met je klant.  

Heb je een project afgerond en wacht je op de levering? Dan vind je deze terug onder ‘bestellingen in behandeling’ je kunt hier komen via het icoontje van je account of via de hoofdpagina. Als je het project nog niet meteen wilt afronden, is dat ook mogelijk. In dat geval vind je het project terug onder ‘mijn projecten'. Offertes die voor je klaar zijn gezet door je contactpersoon vind je bij 'openstaande projecten'.

Voor naslagwerk, zoals het opstellen van een factuur met de juiste prijzen voor je klant, vind je volledig afgeronde en geleverde bestellingen onder 'Afgeronde bestellingen'. Bomenbezorgd to Business
  1. FAQ
  2. Hoe werkt Bomenbezorgd to Business
  1. Algemene voorwaarden
  2. Privacy beleid
© 2024 Bomenbezorgd to Business