Logo
Inloggen

Heb je nog geen account? Registreren

Bomenbezorgd to Business

Omdat jouw groenprojecten onze prioriteit zijn!

Bij Bomenbezorgd to Business begrijpen we hoe waardevol jouw tijd als groenspecialist is. Daarom bieden we een service die naadloos aansluit op jouw behoeften. Al je groenproducten vind je gemakkelijk op één plek, van bomen tot hagen en planten. Onze eenvoudige online omgeving maakt het mogelijk om op locatie alles voor jou klant te regelen. Profiteer van gratis bezorging op de zaak of direct bij jouw klant. Als je het te druk hebt, nemen we graag het aanplanten voor je uit handen, zodat jij je kan concentreren op andere projecten.

Altijd een vast aanspreekpunt

Voor jou als groenspecialist staat er bij Bomenbezorgd to Business altijd een vast contactpersoon met veel vakkennis voor je klaar. Deze helpt je met al je vragen, opmerkingen of aanvragen en is gemakkelijk te bereiken via de chat, Whatsapp, telefoon of e-mail.

Al je groenproducten op één plek

Naast bomen kan je bij ons ook voor hagen, struiken en planten terecht. Groenproducten buiten ons vaste assortiment zijn gemakkelijk aan te vragen binnen het portaal. Al het groen voor jouw project, kunnen wij verzorgen!

Eenvoudige online omgeving

Terwijl jij bij je klant in de tuin staat kan je direct op je telefoon of tablet het assortiment met jouw prijzen en de adviesprijs voor je klant zien. Met één druk op de knop vraag je een offerte aan of plaats je een bestelling.

Gratis bezorgd bij jou of bij je klant

Wij leveren met onze eigen transportdienst in de door jou gewenste week de bestelling gratis af. Dit kan bij jou, of direct op het adres van je klant. We zorgen altijd dat de bestelling er is voordat jij aan de klus begint.

Zelf te druk? Wij kunnen ook voor je aanplanten

Door onze aanplantservice mee te bestellen nemen we het aanplanten van de groenproducten van je over. Onze professionals planten elke dag groen aan en kunnen dit ook voor jou uit handen nemen. Zo kan jij je weer focussen op een andere klus!

Speciale prijzen voor jou als groenspecialist

Als groenspecialist krijg je vaste prijzen door middel van een kortingspercentage op de adviesprijs. Je kan bij het bestellen altijd zien wat jij verdient en welke prijs je eventueel aan je klant kan doorberekenen.

Betalen op factuur

Na een aantal bestellingen krijg je de mogelijkheid om op factuur te bestellen.

Bomenbezorgd to Business
  1. FAQ
  2. Hoe werkt Bomenbezorgd to Business
  1. Algemene voorwaarden
  2. Privacy beleid
© 2024 Bomenbezorgd to Business